kerst 2011

maandag 13 april 2009

pasen 2009

Deze Pasen waren mijn broer en zijn vriendin uit Zwitserland hier en dat vond ik erg gezellig. We hebben heerlijk ontbeten op 1e paasdag en zijn daarna naar het watermuseum in Arnhem geweest. Daar hebben Tom en Erik zich heerlijk vermaakt en wij ook!!
Vanwege het mooie weer konden we ook nog een wandeling door het park Sonsbeek. Da's echt zo'n mooi park.
Hier een collage van onze paasdagen: 's avonds lekker gegeten. Helaas was nu Tom weer ziek (nou alleen Andreas nog...)dus was de nacht weer wat onrustig. Vandaag ging ons bezoek alweer weg. Heb lekker in de tuin gewerkt waar vandaag ineens de pruimenboom en de perenboom stonden te bloeien. De kinderen hebben zich ook vermaakt met de waterbaan, schommelen enz. Papa was vogels tellen met de overbuurman.


paastaart

En hier is dan de zeer smakelijk paastraktatie - door mijzelf gemaakt...(beetje trots maar hoor;-)


woensdag 8 april 2009

online crop

Heb maandag meegedaan aan de online crop op scrapsite.
Dit was de sketch:

en dit heb ik ervan gemaakt:



Ik ben er zelf erg tevreden over. De foto is aan de randen bewerkt met Gesso. De bloemetjes zijn Rub-ons van American Crafts. Het papier is van Rusty Pickle, "Snowflakes & Mittens" en van Rayer "Winterfun" . Klein colorboardstickertje van MM. De scalopped cirkel is opgepimped met kleine groene puntjes mbv de groene moonlight Sakura-gelpen en gehotfixed met kleine groene strasssteentjes. Verder ook nog wat heldere kleine strasssteentjes gehotfixed op de kerstlampjes.
De tekst is op de foto helaas niet te lezen omdat het erg klein geschreven is. Er staat een bedankje voor mijn broer en zijn vriendin omdat we dankzij hun in de gelegenheid op skivakantie in Wallis te gaan.
De LO is dan ook voor hem...




zondag 5 april 2009

hardloopwedstrijd

vandaag aan de Drutenloop meegedaan. 5 km. En voor mijn gevoel liep ik veel harder dan anders. De officiele tijd weet ik nog niet maar mijn eigen gemeten tijd was 28 minuten en 7 sec. Ik ben best een beetje trots!




Toevoeging: de officiele tijd was 27.54!! WAUW!!!!

woensdag 1 april 2009

11e trouwdag!!

't is alweer 11 jaar geleden - onze trouwdag 30 maart 1998.
Ik kreeg een prachtige bos bloemen van Andreas:

Zijn ze niet schitterend???

verjaardagstaart

Zaterdag werd Tom 7 jaar. Vanwege het Harry Potterfeestje kreeg hij dus ook een Harry Potter taart: