kerst 2011

woensdag 31 maart 2010

digi- LO

Ben alweer aan een nieuwe Jessica Sprague -cursus begonnen: Type + Write. Het gaat over typographie en over de kunst van het schrijven. Daar was ik nieuwsgierig naar. En nu schrijf ik iedere dag een kwartier - over van alles en maak opdrachtjes. Zoals deze LO:
Ben uiteraard ook nog bezig om dat boekje af te krijgen van december. Daarover morgen meer..

zondag 28 maart 2010

verjaardag Tom

Vandaag vierden we Tom's verjaardag. De achtste keer alweer. Ter gelegenheid hiervan op speciaal verzoek van Tom een Donald Duck-taart:
De onderste taart: biscuit, gevuld met een advocaatroom. De bovenste: bischuit gevuld met aardbeienjam en aardbeienroom. Viel allebei goed in de smaak haha.
Tom ging helemaal tevreden naar bed. Roland stuurde een foto voor Tom: remember this?

Dat moet in mei 2002 geweest zijn...

zondag 21 maart 2010

Vanmorgen nog naar de voorstelling van de muziekschool geweest, waar Erik moet "optreden". De microfoon stond redelijk dicht in de buurt en meneer liet zich wel horen! Ik ben wel jaloers op die onbevangenheid van hem! Er zaten vast zo'n 100 mensen in de zaal, maar dat deerde hem niet;-).

vriendinnenavond

Ik ben afgelopen donderdag naar een reunietje van de "Myriapoda"-groep geweest. Zo heette de groep van mijn A-opleiding.
We waren met z'n vijven. Eerst lekker eten en daarna naar de film. We hebben de film "Dear John" gezien. Heerlijk romantische film en het liep gelukkig goed af - haha. Na de film nog even nagekletst onder het genot van een espresso want ik moest nog weer naar huis rijden.
Het was een heel gezellige avond!
Hier staan nog meer foto's van de avond

zondag 14 maart 2010

decemberboekje (12 + 13)

Heb weer 2 LO-tjes klaar voor het decemberboekje.
Dag 12:

en dag 13:

woensdag 10 maart 2010

10 maart

Het is en blijft koud. De zon schijnt weliswaar maar eergisteren werden we zowaar weer verrast met een laagje sneeuw. Toch wil de lente niet echt doorzetten. Ik verlang zo naar die warme zon! Af en toe, achter glas, is het eventjes genieten met een kopje koffie en een boek. Vanmorgen heerlijk bij de kapper gezeten, knippen, kleuren, lezen, wassen, knippen, high-lights, lezen, wassen, föhnen. Heerlijk. Boek uit!
dit boek.
Het schijnt een bestseller in Zwitserland te zijn. Ik vond het erg spannend - tot en met de laatste pagina. Het is ook in het nederlands uitgegeven en heet dan "Goed tegen Noordenwind".
Inmiddels heeft mijn broer onze wintervakantie voor volgend jaar alweer geboekt! Weer naar Wallis - hoera! Het was daar in de vorige nacht -38 graden!!! Hoe is het mogelijk en dat in maart.

woensdag 3 maart 2010

weer 2 LO-tjes

Hallo, ik heb weer 2 LO-s voor het decemberboekje af - ik moet er nou toch eens mee opschieten maar ja, door de vakantie en al dat gelees is het e rneit echt meer van gakomen. Bij deze: 1x digi, en 1x origineel gescrapt. Welke bevalt het beste?