kerst 2011

zondag 28 november 2010

vanmorgen...

kwam ik uit de nachtdienst en heb ik een rondje met de hond gelopen. Het was ineens echt winters. Het vroor en de wereld was zo mooi!
de natuur was helemaal verrast!
denk hierbij aan het geluid van de kwakende eenden en ganzen en van de schreeuwende meeuwen.

update

ik heb mij blog schromelijk verwaarloosd de laatste tijd, dus daarom even een update:
Vorige week ben ik naar een workshop bonbons maken geweest. De hele happening vond plaats in een gezellig restaurant in Schaijk: de Peppelen .
Het was een hele gezellige avond en we gingen allemaal met zo'n 4 ons bonbons naar huis!
 
Posted by Picasa
tussendoor vierden we de verjaardag van Andreas en Erik.
Eriks kinderfeestje hebben we gisteren pas gevierd. Hij wou graag een pokemonfeestje en dus moest er ook een pokemontaart gemaakt worden:
biscuittaart, gevuld met ananasroom en banketbakkersroom.

maandag 22 november 2010

cupcakejes

Dit zijn de cupcakejes voor Eriks verjaardag. Omdat zijn (pokemon)feestje zaterdag gevierd wordt vandaag nog geen taart. (cake gevuld met witte chocomousse)


dinsdag 16 november 2010

verjaardags dummie-taart

Zie hier de verjaardags (dummie)-taart voor de klas van Erik.

Er hoort nog een verhaaltje bij: ik ontdekte nl. een paar uur nadat deze foto was gemaakt dat er 2 happen uit waren genomen (piepschuim! met fondant eromheen). Erik vond de taart er zó lekker uitzien en hij had zó,n honger!! Hij heeft nu beloofd dit nooit meer te doen nadat hem duidelijk gemaakt was dat ik hier erg verdrietig om was. "ik wist niet dat jij er zo lang aan gewerkt had mama", was alles wat hij hierop te zeggen had. Nou ja, natuurlijk ben ik nog steeds dol op hem maar soms......

zondag 7 november 2010

weer een paar december LO's

22, 23, 25 en 29 december:




vrijdag 5 november 2010

gewonnen

Tom en Erik hebben een wedstrijd gewonnen. Het filmpje waarmee ze gewonnen hebben staat op you tube. Je kunt de link vinden via Tom's blog: http://www.tomstuth.blogspot.com/

maandag 1 november 2010

bonbons

Ben gisteravond weer eens aan de gang geweest met de bonbons. Deze zijn echt ZO MEGAlekker!!! Er zitten pistachenootjes en pijnboompitten in met honing en slagroom. Leuk om te doen ook! Over 2 weken ga ik naar een bonbonworkshop met het werk. Lijkt me erg leuk.