Voor het scrapsite weekend (2,3 en 4 oktober) had ik deze taart gemaakt:
het ging echt helemaal mis en ik baalde er ook enorm van maar de dames vonden het allemaal prima. Wat heb ik ervan geleerd? Nooit meer een stapeltaart van biscuit maken. Want in combinatie met de "natte" vulling van de kersen zakte de chocoladebiscuit echt heel erg in, waardoor de bekleding ging scheuren. NIET MOOI DUS!
Hij smaakte er overigens niet minder om.
joy wreaths- Emma
-
Joy Christmas wreaths
by Emma Trout
*SUPPLIES*
Wreaths (B&Q)
Basic Grey (Un) Dressed Holiday Ornaments (Chipboard baubles and snowflake)
Basic Grey (Whol...
3 opmerkingen:
Jammer voor jou en al je werk dat hij ingezakt is, maar....ik blijf hem prachtig vinden!
Wat een schitterende en kleurrijke taart!
OM in te bijten!
maar hij was wel erg mooi en lekker :_)
Wat een mooie taart Astrid, zo op de foto is dat niet echt te zien dat ie ingezakt is. Zelf smeer ik m'n bodemtaart in met lemon curt en bij de randen van de taart maak ik een dijkje van botercreme. Het is mij eigenlijk nog niet gebeurd dat de taart dan inzakt. (Ik heb bij de barbietaart en de ondertaart er een bavaroisvulling in en dat is ook vrij nat).
Een reactie posten