kerst 2011

zondag 27 juni 2010

Gisteren een heerlijke fietstocht naar Heesch gemaakt. En van de gelegeheid gebruik gemaakt om de scrapbookwinkel te bezoeken. Ik was bijna alleen in de winkel Heerlijk wat een rust! Heb heel veel papier gekocht- dus ik kan voorlopig wel weer vooruit! Hieronder een sneek van mijn aankopen:

horseriding

Hier ook nog 2 leuke foto's die ik graag wil laten zien van onze twee durfals die niet op het paard durfden maar er zo te zien toch wel plezier aan beleefden... (tijdens het midzomerfeest van de BSO)

nog een paar winterLO's

Hier even een update van het decemberboekje, dat nog steeds (!) niet af is maar toch gestaag vorderingen maakt. Dag 14, 15, 16, 17 en 18.

woensdag 16 juni 2010

de natuur in onze tuin

Ik zat zojuist even buiten uit te puffen na mijn hardlooprondje. Toen viel mijn oog op al die bijen bij de geraniums. Hier even een blik in onze tuin - het stikt er van de bijen...

ons weekend

stond in het teken van Tom's laatste Esta-kamp en Erik's eind-voorstelling van de muziekschool.
Erik wil graag beroemd worden en daarom doet hij hier alvast zijn best om te oefenen.

Tom vloog over naar de welpen na het kamp. Ze hebben een heel leuk weekend gehad maar waren echt keikapot!


maandag 14 juni 2010

gratis online cursus bij Jessica Sprague

echt een aanrader... en helemaal gratis:http://www.jessicasprague.com/
oh ja, en meld je je ook even aan als volger? Vind ik hartstikke leuk!

vrijdag 11 juni 2010

volgen?

ik heb een gadget toegevoegd aan deze site. Je kan je aanmelden om mijn blog te volgen. Ik zou het leuk vinden als je je aanmeldt!

maandag 7 juni 2010

afgelopen weekend...

was druk maar wel heel leuk! Vrijdag eindingde met de intocht van de avondvierdaagse. Wat ben ik trots op onze jongens! Ze hebben het geweldig gedaan: tom 7 km en Erik 5 km. Het was ook wel de mooiste 4-daagse van de afgelopen jaren. Prachtig weer en een geweldige sfeer bij de intocht! Super!!
Hier zijn ze dan met hun trots behaalde medailles. Erik alweer z'n 3e medaille en Tom z'n 6e al!!
Op zaterdagavond was er een reunie-concert van de harmonie de Dommelecho, waar ik vroeger lid van was. Dat was leuk - maar helaas waren er maar weinig oud-leden, behalve dan zij die tegenwoordig ook nog lid zijn. Ook leuk natuurlijk om hen weer eens te zien.
Zondagochtend stond ik met Erik op tennisbaan - waar hij zijn eerste dubbeltoernooitje speelde. (ik was dus zijn partner). Hij had het er erg druk mee om te begrijpen hoe de stand was want dat vroeg hij me telkens en vooral ook of die stand in ons voordeel of nadeel was. Toch heeft hij een paar ballen niet echt onaardig gespeeld. De eerste wedstrijd wonnen we dan ook maar de tweede en derde wedstrijd hebben we helaas verloren. Erik was keikapot (het was erg heet en we moesten 3 wedstrijden achter elkaar spelen) maar supertrots op z'n prijsje: een klein zilverkleurig (écht zilver he mama?) bekertje.

woensdag 2 juni 2010

avondvierdaagse

Deze week gaat werkelijk in een rap tempo aan mij voorbij. Ik voelde het maandag al aankomen, het begon met een beetje keelpijn...en vervolgens lag ik dinsdagavond helaas met koorts op bed. Maar ja, de kinderen liepen de avondvierdaagse en dat kunnen ze niet alleen doen. Dus ging mama- volgestopt met paracetamol- toch maar meewandelen met de 7 km. En eigenlijk ging het onderweg ook wel. Maar thuis kwamen de rillingen en ben ik in een superheet bad gekropen en vervolgens naar bed. Ik voelde me vanmorgen nog steeds niet helemaal fit maar nu begin ik weer een beetje op te knappen. Hier even wat foto's van de avondvierdaagse:
Ik vind het wel knap van ze hoor! Tom loopt 7 km en Erik 5 km. Wat echt goed meespeelt is het weer. Ineens is de zon doorgebroken en het blijft de hele week zo. Dat vind ik echt zo fijn voor ze! Morgen maar eens kijken of ik iets te snoepen kan vinden voor de intocht... Heeft iemand nog ideeën? Ik wil graag een snoephoed maken maar heb nog geen idee hoe ik dat in de praktijk moet uitwerken...