Gisteravond heerlijk gegeten in restaurant Kromhout in Andelst.
Vooral het chocoladetaartje bij het nagerecht viel bij mij bijzonder in de smaak!
Wat geweldig als je zoiets kunt maken!!!
Vooral het chocoladetaartje bij het nagerecht viel bij mij bijzonder in de smaak!
Wat geweldig als je zoiets kunt maken!!!
Voorgerecht: marshmallow van worteltjes, geitekaastaartje, bitterballetje van , tomaatje op popcorn
Tussengerecht: gerookte zalm met aardappelwafeltjes, bloemkoolroosjes, picalilly-sausje
Hoofdgerecht vis: rode zeebaars op spinazie met courgetteballetjes en een verrukkelijk pepersausje
Hoofdgerecht vlees: Kalfsvlees, dubbel gedopte doperwten en tuinboontjes met verse groene asperges, meiknol-puree en een inimienie preitaartje.
Nagerecht: dat heerlijke chocoladetaartje (knapperig van buiten, gesmolten en lekker warm van binnen!), bolletje vanilleijs, amandelkoekje, streepje caramel, vers fruit
Daarna kregen we nog een friandise bij de koffie die helaas niet op de foto staat maar bestond uit huisgemaakte kletskop, 2 huisgemaakte bonbons, een minibavarois, suikersnoepje.
Tussendoor telkens huisgemaakt brood en verrukkelijke wijn!
Het mag wat kosten zo'n diner - maar dan heb je ook wat! Alleen het chocoladetaartje al, zou voor mij een reden zijn er nog eens terug te gaan.
4 opmerkingen:
Hey Astrid, dit ziet er overheerlijk uit!! Dat is pas genieten als je deze hoogstandjes voorgeschoteld krijgt... Goed restaurant zo te zien.... heeft ie een M-ster?
Dat ziet er heerlijk uit. En het ziet er ook erg chique uit met al die gangen. Wat een leuke foto van jou.
Nou zeg, doe eens gek joh, ziet er allemaal wel heel luxe uit hoor (ennuh ... wat een spannende BH heb je, sorry ... maar moet het even gezegd hebben, hahaah).
Wow, dat eten ziet er mooi uit zeg! Maar jij ook. ;-) Sexy hoor. ;-)
Een reactie posten